Nyheder

Foredrag med Steen Kofoed – Vejen til sindsro

DEN 8. APRIL 2021 KL. 16-18 SLÅR VI DØRENE OP FOR ENDNU ET GRATIS FOREDRAG PÅ LØVEGÅRD APS

Steen Kofoed kommer denne eftermiddag og fortæller om hans mere end 30-årige erfaringer med at arbejde med mennesker i psykisk ubalance, og om at finde tilbage til sig selv igen. Diagnosen som sådan spiller ikke en rolle det er graden af uro, der er afgørende for vejen tilbage.

Steen Kofoed er spirituel healer og har blandt andet skrevet 6 bøger og er skaber at energiteknikken: Sindsro.

I løbet af eftermiddagen vil deltagerne få mulighed for selv at opleve hvad teknikken Sindsro kan og Steen svarer selvfølgelig på spørgsmål.

Tilmelding skal ske på mail:  kontakt@lovegaard.dk  senest den 4. januar 2021 – skriv hvor mange I kommer, så vi kan sikre plads til dig til arrangementet.

August-foredrag med Jesper Hjøllund

Jesper Hjøllund besøgte os i august 2020 til et åbent-hus arrangement henvendt til fagfolk, pårørende og ikke mindst mennesker i psykisk sårbare livsomstændigheder.

Jesper holdt et spændende og vedrørende oplæg. Han fortalte om, hvordan han som ung oplevede at blive “fanget” i en alvorlig psykiatrisk angstlidelse (“skizo-affektiv psykose”), som han kæmpede med i mange år, før han fandt vejen ud af den invaliderende tilstand. Det var en meget medrivende, rørende og vedkommende aften i hans selskab.

I dag fungerer Jesper Hjøllund som forfatter til flere bøger, han er mentor for unge med psykiske udfordringer og tager landet rundt og holder foredrag for fagpersoner, mennesker med psykiske lidelser og pårørende.

Det var en meget succesfuld aften – Stor tak til Jesper og alle der deltog <3

En invitation til en af de der gode historier…

Tak for den store interesse. Men i disse tider skal vi alle huske at passe rigtigt godt på hinanden! Derfor er foredraget her på Bostedet Løvegård udskudt til

Torsdag d. 20. august 2020 kl. 16 – 18.00
Vejen ud af psykisk sygdom – Et foredrag v/Jesper Hjøllund

Med udgangspunkt i sin bog, “I sjælens rige”, fortæller forfatter og foredragsholder, Jesper Hjøllund, hvordan han har overvundet en alvorlig skizofreni-lidelse ved at bruge en simpel metode: Accept.

Jesper Hjøllund er fortaler for, at psykiske sygdomme ikke skyldes en “kemisk ubalance” i hjernen, men derimod skyldes undertrykte og ubearbejdede følelser – typisk ophobet igennem et helt liv, nedarvet og/eller påført ved akut traume. Det er hans påstand, at når man først lærer at sætte ord på sine undertrykte følelser, så starter helbredelsen også.

Jesper oplevede selv, at da han begyndte at acceptere sine smertefulde følelser, så skete der en utrolig forvandling: Han blev lige så stille rask igen. Og det er dette budskab, Jesper Hjøllund ønsker at videregive til alle – både syge, pårørende og behandlere. Der er en vej ud af alting. Selv Skizofreni!

Jesper har haft god gavn af samtaleterapi, stærke relationer, men opdagede også senere hvor stor betydning kosten har og hvor stor indvirkning, den har haft i både forhold til psyken, i forhold til den medicin han tog og den efterfølgende udtrapning.

På Løvegård ApS har vi tre nøglepunkter, terapeutisk tilgang og anerkendende samtaler, sund og nærende kost og tillidsfulde relationer, som vi tror på er vigtige ingredienser i forhold til opheling af psyken og for den sags skyld også fysikken.

Arrangementet er gratis. Tilmelding skal ske senest mandag d. 17. august på telefon 40139006 eller ved mail kontakt@lovegaard.dk

Så kom og vær med torsdag d. 20. august 2020 kl. 16-18.00