Organisering

Organisering på Løvegård

Bostedet Løvegård ApS er et anpartsselskab ejet af Charlotte Posselt Mogensen og Flemming Kassebeer.

Løvegård ApS har en bestyrelse bestående af fire bestyrelsesmedlemmer. 

Bestyrelsen
Bestyrelsens forkvinde Birgitte Haahr fungerer i forhold til sin erfaring med udvikling af ledelse og teamkompetencer. Hun har et bredt kendskab til forvaltning og politikker på området.

Bestyrelsesmedlem Frederik Emil Jensen fungerer som vejleder i forhold til det pædagogiske felts metoder, tilgange og hverdagspraksis. Han besidder nyeste viden om forskning, tilgange og metoder fra det pædagogiske område.

Bestyrelsesmedlem Eline Esbech er medarbejderrepræsentant i bestyrelsen. Hun er uddannet specialpædagog og cand.pæd.soc. samt ansat på Løvegård som udviklingsmedarbejder og pædagog i praksis.

Daglig ledelse

Charlotte Posselt Mogensen

Charlotte Posselt Mogensen er bostedets fungerende daglige tilbudsleder med det fulde ansvar for drift, faglige ledelse, personaleledelse og strategisk ledelse samt samarbejdet med kommunerne. Charlotte er uddannet Organisk psykoterapeut i 2016 og fungerer som sådan i huset.

“Det vigtigste i mit arbejde er, at beboerne føler sig set og mødt, og at ingen skal føle sig forkert.”

Flemming Kassebeer

Flemming Kassebeer har ligesom Charlotte ansvar for bostedets strategiske ledelse. Derudover har han ansvar for fysiks drift samt it-sikkerhedsområdet.

Flemming fungerer i huset som pædagogisk medarbejder og har erfaring som uddannelsesvejleder fra tidligere. Han er pt. i gang med uddannelsen som Relationel psykoterapeut. 

Medarbejdere

Jette Rønnow

Jette Rønnow er ansat som pædagogisk medarbejder. Hun er uddannet Social- og sundhedshjælper. Tidligere har Jette fungeret som projektmedarbejder, hvor primæropgaven var at støtte menneskers vej tilbage på arbejdsmarkedet gennem jobtræningsforløb. 

Eline Esbech

Eline Esbech er medarbejderrepræsentant på Løvegård. Hun er uddannet specialpædagog og cand. pæd. soc. samt ansat som udviklingsmedarbejder og pædagog i praksis med ansvar for opgaver i forlængelse af den daglige drift, faglige udvikling og opfølgning i forhold til GDPR, APV, tilsyn og hjemmeside samt lignende administrative ac hoc opgaver. Eline fungerer også i huset blandt beboere med sin baggrund som pædagog og sin mangeårige erfaring fra specialområdet.

“Jeg mærker et oprigtigt engagement i huset. Beboerne er nogle af de mest arbejdsomme, modige og seje mennesker, og jeg føler mig heldig, når jeg kan være med til at støtte rammerne omkring deres spirende udvikling.”

Trine Kongshøj

Information kommer snart…

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Bostedet Løvegård, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om bostedet, vores omgivelser og aktiviteter, tilgange og metoder m.m.