En invitation til en af de der gode historier…

Tak for den store interesse. Men i disse tider skal vi alle huske at passe rigtigt godt på hinanden! Derfor er foredraget her på Bostedet Løvegård udskudt til

Torsdag d. 20. august 2020 kl. 16 – 18.00
Vejen ud af psykisk sygdom – Et foredrag v/Jesper Hjøllund

Med udgangspunkt i sin bog, “I sjælens rige”, fortæller forfatter og foredragsholder, Jesper Hjøllund, hvordan han har overvundet en alvorlig skizofreni-lidelse ved at bruge en simpel metode: Accept.

Jesper Hjøllund er fortaler for, at psykiske sygdomme ikke skyldes en “kemisk ubalance” i hjernen, men derimod skyldes undertrykte og ubearbejdede følelser – typisk ophobet igennem et helt liv, nedarvet og/eller påført ved akut traume. Det er hans påstand, at når man først lærer at sætte ord på sine undertrykte følelser, så starter helbredelsen også.

Jesper oplevede selv, at da han begyndte at acceptere sine smertefulde følelser, så skete der en utrolig forvandling: Han blev lige så stille rask igen. Og det er dette budskab, Jesper Hjøllund ønsker at videregive til alle – både syge, pårørende og behandlere. Der er en vej ud af alting. Selv Skizofreni!

Jesper har haft god gavn af samtaleterapi, stærke relationer, men opdagede også senere hvor stor betydning kosten har og hvor stor indvirkning, den har haft i både forhold til psyken, i forhold til den medicin han tog og den efterfølgende udtrapning.

På Løvegård ApS har vi tre nøglepunkter, terapeutisk tilgang og anerkendende samtaler, sund og nærende kost og tillidsfulde relationer, som vi tror på er vigtige ingredienser i forhold til opheling af psyken og for den sags skyld også fysikken.

Arrangementet er gratis. Tilmelding skal ske senest mandag d. 17. august på telefon 40139006 eller ved mail kontakt@lovegaard.dk

Så kom og vær med torsdag d. 20. august 2020 kl. 16-18.00